Hlavní navigace

Jediným jednatelem prodané Atmedie je Michaela Vasilová

17. 10. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Atmedia
V září letošního roku došlo k prodeji mediálního zastupitelství Atmedia Czech, s. r. o. Původní majitelé se prý „rozhodli s ohledem na plány rozvoje na domácím mediálním trhu“.

Novým vlastníkem je kyperská společnost VM Media Investment, Ltd., se sídlem v Nikósii, jejímž jediným jednatelem je Michaela Vasilová, stávající Managing Director společnosti Atmedia.

V Atmedia jsem desátým rokem, tedy od samého počátku existence mediálního zastupitelství. Od začátku jsem byla plně zapojena do prodeje, jehož cílem bylo najít důvěryhodného partnera. Mám radost, že se nám tento cíl podařilo naplnit, uvádí nová jednatelka Atmedia Michaela Vasilová.

NAPSALI JSME: Atmedia ohlašuje téměř 30 % nárůst. Roste i dětská Tuty

Atmedia: Odložená sledovanost svědčí tematickým stanicím a přitahuje mladší diváky

Česká mutace filmového kanálu FilmBox zařazuje od září reklamní spoty, zastupuje ji Atmedia

BRAND24


Autor: Karel Choc

Michaela Vasilová.

Společnost Atmedia Czech je obchodní zastupitelství tematických televizních stanic. Na českém trhu působí od roku 2008, kdy začala s klasickým prodejem reklamního prostoru. V roce 2009 část stanic vstoupila do tzv. peoplemetrového měření a počátkem roku 2010 uvedla Atmedia prodej reklamního prostoru na tematických stanicích prostřednictvím prodejních balíčků. Momentálně obchodně zastupuje 27 tematických televizních stanic na českém i slovenském trhu.

S příchodem nového vlastníka začíná nová etapa zastupitelství Atmedia. Společně přispějeme k dalšímu rozvoji segmentu tematických televizí v České republice, komentuje změnu vlastníka jednatelka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).