Hlavní navigace

Jaromír Soukup bude mít na TV Barrandov vlastní pořad

11. 5. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: TV Barrandov
Jeho premiéra proběhne už dnes, a to bezprostředně po Týdnu s prezidentem, kterému v poslední době výrazně roste sledovanost.

Před časem jsme vás informovali o tom, že generální ředitel třetí největší televizní skupiny u nás Jaromír Soukup zrušil funkci výkonného ředitele. Televizi, resp. televizní skupinu, nyní řídí přímo on a zároveň vykonává i funkci předsedy představenstva společností Barrandov Televizní Studio a Empresa Media.

Nový politický diskusní pořad Duel bude Jaromír Soukup přímo uvádět, ostatně totéž poslední dobou dělá i v případě Týdne s prezidentem. Hosty prvního dílu a hlavními diskutéry budou první místopředseda hnutí ANO 2011 Jaroslav Faltýnek a předseda Poslanecké sněmovny a místopředseda ČSSD Jan Hamáček.

NAPSALI JSME: Borovský odchází z TV Barrandov, televizi nadále povede přímo Jaromír Soukup

Vládní krize pomáhá ČT24 i TV Barrandov. Týden s prezidentem vyskočil o 164 tisíc…

TV Barrandov vrátí na obrazovky farmáře hledající ženy a další dvě reality show

BRAND24

Týden s prezidentem: prezident Zeman a Jaromír Soukup.
Autor: TV Barrandov

Týden s prezidentem: prezident Zeman a Jaromír Soukup.

V současné chvíli se vývoj politické situace v naší zemi den ode dne mění a lidé neustále přijímají informace, které jsou pod neustálým vlivem médií a jejich vlastníků. Televize Barrandov chce tímto pořadem poskytnout věcnou diskusi dvou politiků, ze které si již sami diváci vytvoří svůj vlastní názor, řekl Jaromír Soukup.

Duel Jaromíra Soukupa připravuje pro TV Barrandov, podobně jako další publicistické a zpravodajské formáty, vydavatelství Empresa Media.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).