Hlavní navigace

Názory k článku Jan Vávra: Semináře Hermesu nejsou pro novináře

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 1. 2006 8:23

    Radek Donát (neregistrovaný)
    Seminare pro uzkou skupinu lidi rozhodne neni tim co je dnes pro digitalni vysilani delat. Podle me jsou potreba dve veci.

    1.) Zridit informacni telefonni linku (pokud mozno volnou a dobre zapamatovatelnou) a e-mailovou dotazovnu, kde by nekolik vyskolenych pracovniku odpovidalo na obecne dotazy tykajici se digitalniho vysilani, dostupnosti signalu v jednotlivych lokalitach, o stavajici i chystane programove nabidce. Tyto informacni zdroje by mely byt verejne prezentovany kdyz ne v televiznich spotech, pak alespon viditelne v dennim a tematickem tisku (nejlepe v TV magazinech).

    2.) Ustanovit jednoho az dva odolne pracovniky, kteri budou obchazet vsechny statni instituce a regulacni urady, ktere digitalnizaci svou necinnosti, pripadne vyjimecne i kontraproduktivni cinnosti, brzdi (tj. Parlament, Vlada/MI, RRTV, CTU, ...) a odpovedne pracovniky denne kopat do zadku aby si denne uvedomovali, ze i za statni penize je treba skutecne svou praci delat a ne ji jen predstirat.

    O strankach pana Vavry mohu opravdu potvrdit, ze krome uvedeneho dementniho a nastvaneho clanku pana Vavry jde v podstate o same reserse a prevzate informace, takze zadnou novou informaci o digitalnim vysilani se z nich zajemce o tuto tematiku nedozvi (vse je prevzate z jinych informacnich zdroju). Navic, narozdil od Digizone i jinych informacnich zdroju, nelze na clanky verejne reagovat v diskusi, cimz je monolog pana Vavry jaksi formalne pojisten.
    I tak dekuji za uvedeni alespon v seznamu interenetovych prodejcu, i kdyz sidlime a nabizime sve zbozi uplne ve stejne Praze jako napr. Alzasoft, ktery se zabyva takrka vylucne prodejem pocitacovych komponent (no dobre, 2-3 set-top boxy mozna v nabidce maji :-)).

    Na zaver bych rekl, ze podobnych projektu za statni penize je samozrejme spousta a pan Vavra je jen jeden z mala, kdo neni tak hloupy aby pritroublost statnich uredniku a svych dobrych kontaktu nevyuzil. Budiz mu to prano. Jde jen o to, aby svou praci za verejne penize delal pro verejnost a na seminare pro manazery se pokud mozno co nejdrive uplne vykaslal. Apeluji na nej tady, protoze, na jeho strankach to verejne nejde.
    Zdravi Radek Donat, DVBTshop.net
  • 5. 1. 2006 9:29

    Milos Havel (neregistrovaný)
    Přesně tak. Jedná se o projekt zaměřený především na zákazníka, tak nevím, proč nemají nějaké "call centrum" a neřeší s lidmi jejich dotazy a případné problémy vztahující se k vysílání a absolutně tam chybí zpětná vazba. Takto celý projekt ztrácí na významu. To jako budou odpovědní lidé např. v různých státních institucích chodit na semináře, kde jim bude prezentováno něco, co už dávno vědí, v této fázi už je to tak trochu "s křížkem po funuse" ...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).