Hlavní navigace

IPTV platforma Lepší.TV nabízí své služby i bez uzavřené smlouvy

1. 11. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Lepší.TV
Výjimka nastává pouze v případě, když si zákazník objedná do pronájmu i nabízený set-top box.

Lepší.TV nabízí svým předplatitelům vysílání 71 stanic, z toho 31 je v HD rozlišení, dále třeba neomezené nahrávání, zpětné zhlédnutí až po dobu třiceti dní zpětně a další služby, jako je videotéka, přetáčení nebo pozastavení vysílaného pořadu. Aktuálně přišel operátor s další novinkou, kdy se při objednávce služby nebo zakoupení set-top boxu nemusí podepisovat žádné smlouvy a služba je tak aktivní ihned po přijetí platby.

PSALI JSME: Lepší.TV přichází s tříděním kanálů

Jediná výjimka nastává v případě objednávky pronájmu set-top boxu, kdy je potřeba mít se zákazníkem uzavřenou smlouvu. Průběh objednávky zůstává stejný, přibylo jen slovíčko „předplatné“. Když se uživatel rozhodne, že už službu nechce využívat, jednoduše přestane platit své měsíční, případně roční předplatné. Pokud by se chtěl ke sledování Lepší.TV vrátit, stačí předplatné znova uhradit a může se pustit do sledování.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).