Hlavní navigace

Imperial Dabman i400: pro rozšíření vašeho A/V systému nejen o DAB

20. 6. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Antenex
UVNITŘ FOTOGALERIE: Novinka, která by měla být ke koupi v nejbližší době, podporuje nejen DAB+, ale například i Bluetooth a příjem internetových stanic.

Imperial Dabman i400 v černé nebo stříbrné barvě nabízí FM tuner i DAB/DAB+ pro digitální rozhlas. Dále pak příjem internetových rádií, streamování audia, funkci multi-room a také bezdrátové Wi-Fi, včetně 5 GHz, Bluetooth a tradiční Ethernet (LAN) v podobě konektoru RJ-45. Podporuje rovněž UPnP a DLNA.

Ovládání obstarávají tlačítka na horní straně, zabudovaný barevný TFT displej má úhlopříčku 8,1 cm (3,2") a vedle menu či informací o vysílání se na něm zobrazují také hodiny a počasí. Pro ovládání přijímače ale můžete využít i aplikace v mobilním telefonu.

K TÉMATU: Český rozhlas zahajuje řádné digitální rozhlasové vysílání v DAB+

Ferguson i300 – DAB přijímač s internetem a Bluetooth

Technisat DigitRadio 110 IR: nechcete si rozšířit A/V systém o DAB a internetová rádia?

UX DAy - tip 2

Zabudovaný ekvalizér má šest režimů, výkon zesilovače oznámen nebyl. Přes rozhraní USB mají jít připojit jak paměti, tak disky, přes Bluetooth typicky mobilní telefon. Přehrávání hudby z USB nebo síťových zdrojů je podporováno ve formátech MP3, WMA, AAC a AAC+.

V ceně 3999 Kč dostanete externí napáječ, stereo audiokabel (cinch) a anténu pro FM/DAB. Rozměry přijímače jsou 140 × 150 × 81 mm (švh), hmotnost 300 gramů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).