Hlavní navigace

Hudební ceny Billboard Music Awards 2017, dnes o půlnoci živě

21. 5. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: archiv
UVNITŘ VIDEO – Přehlídku hvězd můžete na stanici E!, například u Skylinku, sledovat v přímém přenosu z T-Mobile Arény v Las Vegas.

Zhruba před rokem se NBC Universal International Networks rozhodla v České republice a na Slovensku ukončit vysílání stanice Universal Channel a zaměřit se na kanál E! Entertainment Television, u kterého měla mj. lépe vypořádána autorská práva. Stanice přináší zprávy ze světa celebrit a také nejrůznější seriály, kterých je u nás ale zatím vysíláno skutečně pomálu. Bohužel chybí i výborný The Royals, jehož čtvrtá řada je momentálně v přípravě.

O dnešní půlnoci, tedy z neděle 21. května na pondělí 22. května, můžete na kanálu E! sledovat přímý přenos z letošního udělování hudebních cen známého amerického magazínu Billboard, Billboard Music Awards 2017.

NAPSALI JSME: Universal Channel končí u nás i na Slovensku. Jedničkou bude E!

Záznam z oscarového večera můžete sledovat na stanici E! od 17 hodin

E! - Billboard Music Awards 2017.
Autor: E!

E! – Billboard Music Awards 2017.

Televize E! z Las Vegas zprostředkuje jak příchod hvězd na červený koberec, tak rozhovory či exkluzivní nahlédnutí na závěrečnou party. Repríza přímého přenosu bude vysílána v pondělí, 22. května.

BRAND24

Televizní stanice E! vysílá v rytmu 24/7 kombinovaně v českém a anglickém jazyce a je v Česku dostupná u operátorů Dragon Internet, NejTV, Poda, Skylink (mj. v balíčku Multi HD) a T-Mobile TV (balíček Standard).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).