Hlavní navigace

Hokejový magazín z I. ligy bude moderovat na Sportu 5 Martin Procházka

4. 9. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Tematická stanice každé pondělí přinese ty nejzajímavější příběhy a momenty, které se odehrály v I. lize. Těšit se můžete také na rozhovory s hvězdami hokejové minulosti i současnosti.

Moderátorem Hokejového magazín, který přenese diváky do prostředí druhé nejvyšší soutěže u nás, tedy I. hokejové ligy, bude Martin Procházka. Dnes to oznámil provozovatel tohoto kanálu, který je dostupný v multiplexu 3, Regionální síti 8 a také v nabídce řady placených služeb u nás. Dvaačtyřicetiletý Procházka je olympijským vítězem z Nagana 1998 a několikanásobný mistr světa. Aktivní kariéru ukončil kvůli zdravotním problémům před několika lety, později začal shánět nové hráče pro kanadsko-americkou NHL. Hokejový magazín poběží na Sportu 5 pravidelně každé pondělí od 18:10.

Tipy C

ROZHOVOR: Radek Macháček: Sport 5 měl nabídku na Wimbledon, jednou se o něj určitě pokusíme

Každé pondělí vám přineseme ty nejzajímavější příběhy a momenty, které se odehrály v I. lize. Těšit se můžete také na exkluzívní rozhovory s hvězdami hokejové minulosti i současnosti. Chybět nebudou ani originální reportáže o mládeži a hokejových akademiích, píše v anotaci tematická televize. V prvním díle představí Sport 5 hrací systém I. ligy i mužstva, která budou bojovat o postup do Extraligy. Věnovat se bude i Rytířům Kladno, kteří budou poprvé pod Jaromírem Jágrem nastupovat v druhé nejvyšší soutěži a chtějí se vrátit mezi elitu. Sport 5 seznámí i s největšími hvězdami druhé nejvyšší hokejové soutěže u nás.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).