Hlavní navigace

Herečka Vica Kerekes si zahraje v novém seriálu televize Prima Kapitán Exner

17. 7. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: FTV Prima
UVNITŘ GALERIE – Detektivní seriál by se měl objevit na obrazovkách televize Prima ještě v průběhu letošního podzimu.

Slovensko-maďarská herečka Vica Kerekes zamotá v seriálu Kapitán Exner hlavu hlavnímu hrdinovi, kterého ztvární Michal Dlouhý. Oba se na place potkají vůbec poprvé. Kerekes v seriálu vystupuje jako zubařka a s kapitánem Exnerem se potkávají čistou náhodou. Už od první minuty je ale jasné, že tyhle dva to k sobě přitahuje. A protože jsou oba živelní a nezávislí, ani jeden z nich netuší, kam až jejich vzájemné jiskření zajde.

UX DAy - tip 2

Ona je velmi ženská, moudrá. Ráda si v životě hraje. Je také tajemná, jako kapitán Exner, směje se Vica Kerekes. Poznali jsme se až tady a bylo to velmi příjemné. Nikdy předtím jsem ho nepotkala naživo, viděla jsem ho jen v televizi, takže jsem o něm měla nějakou představu a mohu říct, že jsem se i trochu bála, jaký pan kolega bude. Zároveň jsem se na něj těšila a byla jsem zvědavá, jak pracuje. Bylo to pro mě velké setkání, chvilkami jsem z něj měla velký respekt, protože on umí věci podat tak, že jsem nevěděla, jestli hraje, a nebo jestli takový je, prozradila Vica.

Kapitán Exner je jednou z nejznámějších postav české detektivkářské školy. Uhlazený bonviván a lamač dívčích srdcí se vždy vymykal představě běžného kriminalisty. Své případy řeší jaksi mimochodem, během svádění žen a dívek, nezřídka o mnoho mladších, než je on sám. Mám rád detektivky, kde nejsou honičky, krev a které jsou chytré – a to Exner je, říká o seriálu Michal Dlouhý.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).