Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Gondíci s.r.o.? No nazdar, řekla moje žena od anonym - Opět souhlasím s p. Žáčkem. Například takový Receptář...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 10. 2015 13:07

    bez přezdívky

    Opět souhlasím s p. Žáčkem. Například takový Receptář jsem kvitoval. Televize by měla umět zaujmout všechny věkové skupiny, tudíž nevysílat pouze pro důchodce (že ČT) nebo jen pro mladé, pokud tedy nejde o cílově zaměřené doplňkové kanály. Prima pro starší diváky převzala Receptář s kutilským guru Přemkem Podlahou - odborníkem a sympatickým moderátorem. Neměl jsem nikdy nic proti, byť kutilství považuju za další český divný fenomén, protože lidi radši ušetří dvacet korun a rozřežou si ruce při výrobě vlastní nepovedené atrapy originálu, než aby si koupili věc novou.

    Bohužel nyní se už nevsází ani na odborníky a pořady o kutilství moderují co největší paka, protože pro paní Kukačkovou a její sousedku Wágnerovou je příjemnější, když to uvádějí "obyčejní lidé jako my", kteří tomu taky nerozumí a občas něco popletou. Radši ať to je hnusné a dělají to neschopní lidé, než to mít pěkné od odborníků, toť je české heslo. Pro cizince naprosto nepochopitelné.

    Nejlíp to vychytala nakonec ČT s Jiřkou Bohdalovou. Sama mnoha věcem rozumí a nemá trapný humor. Na Primě jsou potom Gondíkovi, za které se stydím, a ultra divný člověk jménem Hruška. Gratulujeme.

  • 17. 10. 2015 13:23

    palermo67

    Mě se třeba "náhrada" receptáře s Láďou Hruškou docela líbí. Na receptář prima nápadů to asi nemá, ale člověk se tam něco dozví, a to jde. Gondíci jsou zase maličko jiní-více reklamní. Je tam více uplatněn PP. Ale jelikož mám tyto kutilské pořady raději, než 10x opakovaný hloupý seriál, tak jsem za ně rád....

  • 17. 10. 2015 14:03

    bez přezdívky

    A zase jsme Romane u té naší Hobby TV. Ale bohužel nic z toho nebude, raději se budou spouštět další a další nesmyslné klony.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).