Hlavní navigace

Filmy z Kinománie si můžete přehrát přímo ze serveru

24. 4. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
24. 4. 2008

Internetová videopůjčovna Kinománia nabízí ode dneška uživatelům příjemnější možnost sledování videa. Zatímco dosud jste si museli celý film ze serveru nejprve stáhnout k sobě do počítače, nyní si jeho obsah můžete streamovat a přehrávat tedy přímo z Kinománie.

Rychlost internetových přípojek uživatelů vzrostla od spuštění Kinománie několikanásobně. Dnes již uživatelé neřeší problémy se ‚zasekáváním‘ videa. Tak proč jim nenabídnout on line filmy ve vysoké kvalitě? uvedl v tiskové zprávě k novince Róbert Mitka, výkonný ředitel společnosti Národní broadbandová knihovna, která internetovou videopůjčovnu provozuje.

Kinománia nabízí filmy, seriály, dokumenty a pohádky, na které se můžete podívat po zaplacení půjčovného. Kromě placené nabídky zahrnuje i bezplatné tituly – mezi nimi seriály televize Prima nebo snímky studentů filmových škol.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).