Hlavní navigace

Filmaři mohou nově využívat služeb on-line půjčovny dekorací

20. 7. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Současná nabídka půjčovny Dekorent obsahuje více než pět set předmětů a dekorativních prvků. Katalog se bude průběžně rozšiřovat a během nejbližších měsíců počítá s navýšením až na tisíc položek.

Společnost S.O.S – Dekorace spustila začátkem července internetovou půjčovnu dekorací pod názvem Dekorent. Firemním i soukromým zákazníkům nabízí ucelené portfolio dekorací a dekorativních prvků pro všechny možné příležitosti, jako jsou eventy, oslavy, party, konference, svatby, dětské oslavy nebo historické trhy. V online katalogu jsou například i takové kousky jako dětský kolotoč, mluvící sobi, lední medvědi, 3D pohyblivé dekorace, květinové svatební oblouky nebo unikátní světelná fiberglassová křesla, říká Jakub Olbert, majitel a jednatel společnosti.

Dekorace jsou v katalogu rozděleny do zhruba dvou desítek skupin, jak podle produktů, tak i dle příležitostí. K zapůjčení tak jsou dekorace v kategoriích jako Party a oslavy, Eventy a konference, Děti a dětské oslavy, Vánoce, Velikonoce, Valentýn, Trhy, Zima, Svatby, Květinové dekorace, Plyšová zvířátka, 3D dekorace, 3D pohyblivé a mluvící dekorace, Světelné fiberglass dekorace, Nábytek, Osvětlení, Lustry, Koberce, Drobné rekvizity, Saně a vozy, Točny, Fotokoutky nebo Podia a příhrady.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).