Hlavní navigace

Film Europe bude vysílat i v Beneluxu

20. 6. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Filmový kanál nabízející výběr z evropské a festivalové kinematografie rozšiřuje od 20. června 2017 své vysílání do Nizozemí a Belgie.

Jde nejspíše o první filmovou televizní stanici, která vznikla v tzv. východní Evropě a s vlastní distribucí pronikla i do Evropy západní. Partnerem Film Europe Channel pro oblast Beneluxu se stala společnost M7 Group s jejími distribučními platformami Canal Digitaal a TV Vlaanderen. Pod M7 Group také patří česko-slovenský satelitní operátor Skylink.

Spolupráce s M7 Group je důkazem dobrého partnerského spojení a mezinárodní rezonancí značky Film Europe. Daří se nám identifikovat kvalitní evropský film dříve, něž získá Zlatou palmu v Cannes. Úspěšně představujeme kvalitní filmy na vlastních festivalech, v kinech, na DVD a platformách VoD (poznámka redakce: on-line videotéky) a v kvalitních televizích. Daří se nám proměnit evropské filmové dědictví na umělecky hodnotný a obchodně samostatný koncept. A to i bez přispění veřejných zdrojů, říká prezident a CEO Film Europe Media Company Ivan Hronec.

NAPSALI JSME: Film Europe spustí nové kanály

Film Europe nahradil tři své programy dvojicí nových, oba jsou v HD rozlišení

Jaká je nová Skylink Live TV pro mobil a tablet?

BRAND24

Ukázka portálu Film Europe On-Demand. Obrázek lze zvětšit.
Autor: Film Europe

Ukázka portálu Film Europe On-Demand. Obrázek lze zvětšit.

Film Europe Channel v Nizozemí a v Belgii, podobně jako v České a Slovenské republice, navíc poskytne i službu SVoD (Subscription-based VoD), tedy on-line videotéku na předplatitelském základě.

Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, k tomu dodává: Film Europe Channel je v nabídce česko-slovenské satelitní platformy Skylink už několik let. Svým specifickým obsahem si získal u milovníků filmového umění velkou popularitu. Pevně věřím, že stejně dobře přijmou Film Europe také naši zákazníci v Nizozemí a Belgii. Jsem velmi rád, že pomáháme výrazně rozšiřovat okruh diváků Film Europe prostřednictvím naší internetové videotéky Skylink Live TV (SVoD), která je k dispozici všem zákazníkům Skylinku bez jakýchkoliv dalších poplatků.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).