Hlavní navigace

Dvanáctý ročník konference FLEMA proběhne v pátek 13. října

4. 10. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Oblasti mediálního plánování a tvorby komunikačních strategií se bude věnovat odborná konference, která proběhne v pražském hotelu Andel´s.

Letošní dvanáctý ročník konference FLEMA, která mapuje trendy v oblasti tvorby komunikačních strategií a jejich mediálního plánování, proběhne v pátek 13. října v hotelu Andel´s Praha. Konference navazuje na soutěž FLEMA Media Awards, která oceňuje inovativní využití médií, kreativní plánování, jejich přínos a efektivitu. Snaží se tak marketéry podněcovat ke kreativnějšímu a netradičnímu přístupu při vytváření komunikačních strategií jejich značek a zároveň být co nejvíce efektivní. 

BRAND24

PSALI JSME: Televizní reklamu čeká zdražení, shodují se komerční televize

Program nabízí přednášky rozdělené do několika sekcí, např. inspirace a kreativita, online, efektivita či TV reklama. Ani letos nebude chybět člen poroty z Cannes Lions se svým výběrem nejlepších festivalových reklam. Ředitel společnosti Flemedia Hynek Cimoradský k tomu dodává: Nabízíme opět bohatý program plný nejen zajímavých, ale především užitečných přednášek či panelů. Témata byla vybírána po diskusích se zadavateli právě tak, aby řešila skutečné problémy, klademe důraz na praktické rady či tipy, které mohou zadavatelé okamžitě využít ve své každodenní práci.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).