Hlavní navigace

Dohoda s Discovery Networks uzavřena. Skylink o Eurosport nepřijde

20. 6. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Skylink
Discovery oznámila rozšíření partnerství s M7 Group, provozovatelem platformy Skylink, jak v Česku, tak na Slovensku. Vedle prodloužení stávající smlouvy je tu i nový kanál TLC.

Koncem dubna zaskočilo tuzemské předplatitele televizní platformy Skylink vyjádření výkonného ředitele skupiny M7 Group Hanse Troelstra, že se může stát, že kanály Discovery a Eurosport ukončí vysílání všech svých stanic na platformách skupiny M7 Group, včetně slovenského a českého Skylinku. Duben se následně přehoupl v květen a dohody stále nebylo dosaženo, i když vysílání stanic pokračovalo.

Dnešní tisková zpráva společnosti Discovery Networks oznamuje navíc ještě rozšíření partnerství s M7 Group. Kromě stanic, které jsou nyní v nabídce Skylinku, jako Eurosport 1 HD, Discovery Channel, Animal Planet či HD Showcase, mají čeští a slovenští předplatitelé platformy od dnešního dne k dispozici i stanici TLC určenou pro ženy (viz parametry k naladění).

K TÉMATU: Eurosport může skončit nejen u Skylinku

Skylink i skupina M7 věří v úspěšné zakončení jednání s Discovery během příštích dnů

Eurosport představil logo pro zimní olympijské hry

UX DAy - tip 2

Díky nové smlouvě budou moci předplatitelé Skylinku i nadále sledovat řadu klíčových sportovních událostí jako Roland Garros, Giro D'Italia nebo nadcházející zimní olympijské hry 2018. Z nich bude Eurosport vysílat více než sto sportovních akcí v přímém přenosu, ale také kdykoli na vyžádání. Zimní olympiáda v Pchjongčchangu se má stát „nejdigitálnějšími olympijskými hrami“.

Parametry k naladění stanice TLC u Skylinku, najdete v samostatném zprávě „Skylink CZ a SK: stanice TLC nahrazuje v nabídce Crime & Investigation“.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).