Hlavní navigace

Názory k článku Dočkáme se konce hlasité reklamy? Poslanec Mencl má návrh novely zákona

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 1. 2012 10:41

    Jiří Maxipes
    Konec hlsité reklamy ? Klidně tuhle otázku můžou vyvěsit sázkové kanceláře na svoje tabule do uvedené doby. Nevěřím tomu ani za mák a vidím to jako další líbivý výkřik.
  • 20. 1. 2012 15:15

    Steve
    No .... tak to jsem opravdu strašně moc zvědav zda se toho opravdu konečně dočkáme :-)


    Jinak jsem si i všiml, že Nova má celkově slabší hudební výstup v porovnání s ČT. Jedou zprávy na ČT .. je to OK, přepnu na Novu zprávy a musím o jednu zvýšit. Nevím v jakých platformách to je či není, ale u mě to tak v pozemáku opravdu je. Máte to někdo také?

    Takovýto bordel teda na německých stanicích nemám ... To jsme opravdu tak neschopný stát že si neumíme poradit i s takovýmito kravinami? Na podobné téma jsem hovořil i se sousedem a taky je nasranej že musí pořád mačkat ovladač a měnit hlasitost. Myslel si ale, že je to závada a nastavení na vysílači ... což jsem mu vysvětlil že nejspíš to jde tak už z Prahy a že to vysílačem není.
  • 25. 1. 2012 12:22

    bez přezdívky
    Je to tak. ČT má hlasitost o něco vyšší, než Nova nebo Prima. Bohužel, během reklamy na Nově nebo na Primě se ale rozdíl hlasitostí obrátí, takže ČT je tišší, než Nova nebo Prima. Nevadí mi, že každá TV vysílá s určitou odchylkou v hlasitosti. Spíš mi vadí, že ani přestřelka není tak hlasitá jako vložený reklamní blok.

    Mimochodem, to jsou dvě různé vysílací sítě. V multiplexu GIMI se objevila TV STILL. Hlasitost všech TV v multiplexu GIMI je stejná, jen TV STILL jen slabounce šeptá. Ze začátku jsem byl zvědavý, co nám STILL přinese a když jsem pak při přepnutí jinam zapomněl nejdříve ztlumit zvuk, tak to byl pak pořádnej rachot. On mi vůbec připadá, že technickou kvalitu multiplexu GIMI by zvládla lépe i cvičená opice (např. EPG v multiplexu GIMI chybí dodnes).
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).