Hlavní navigace

Do kin míří kontroverzní dokument Nebe peklo. Brzo bude i na HBO

11. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 8. 2010

Kontroverzní dokument Nebe Peklo z produkce filmového kanálu HBO míří do českých kin. Premiéru v nich bude mít již zítra, 2. září od 22 hodin se ho pak dočkají i diváci této prémiové stanice. HBO tento dokument popisuje jako film o osudech několika mužů a žen různého věku a profesí, nacházejících potěšení v různých formách rozkoše a fyzické bolesti.

Přesto, že je tento snímek určen dospělému divákovi, neobsahuje pornografii. Spolu s divákem jsme se chtěli vydat na vzrušující cestu do jeho vlastní třinácté komnaty nepřiznaných přání a fetišů, konstatoval režisér David Čálek. Film nahlíží do komunity lidí, kteří navenek vypadají jako úchylní podivíni. Portrétuje několik mužů a žen, kteří se vyžívají v nezvyklých formách rozkoše, včetně těch extrémně bolestivých. Dokument Nebe Peklo vzbudil nebývalý zájem na letošním Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).