Hlavní navigace

Displejová stěna LG OLED Wall v nákupním centru v Dubaji

15. 8. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: LG
UVNITŘ FOTOGALERIE – Obří videostěna s HD panely se nachází v nákupním centru Dubai Mall vedle budovy Burdž Chalífa. Padlo na ni 820 panelů OLED nevyžadujících podsvícení.

Použity byly konkávní i konvexní obrazovky typu Open Frame OLED a LG na tomto projektu spolupracovalo s firmou Emaar Entertainment provozující dubajské akvárium. Jak můžete vidět ve fotogalerii, OLED Wall je umístěna nad ním a kopíruje jeho tvar.

Náš dubajský exponát je příkladem toho, že digitální zobrazovací produkty LG nejsou jen inovativním řešením splňujícím požadavky dnešních B2B zákazníků, ale také vnášejí do prostoru harmonii. Je příhodné, že tato průlomová obrazovka je vystavena v největším nákupním centru na světě a vedle nejvyšší stavby světa, řekl Marek Sojak z české pobočky LG.

NAPSALI JSME: Alza uvedla na domácí trh LG OLED65W7V a LG OLED77W7V

Philips TV 2017: uveden druhý OLED, oznámeno streamování s HDR

BRAND24

Zakřivený tvar obrazovek, a to jak na šířku, tak na výšku, se má v tomto případě doplňovat s vlněním tekoucí vody v akváriu a je důkazem toho, že ploché i zakřivené panely Open Frame OLED mohou být zkombinovány do nejrůznějších tvarů, takže zapadnou do jakéhokoliv prostoru.

O OLED se často mluví jako o obrazovce budoucnosti. Displej vyzařuje vlastní světlo a eliminuje tak potřebu dodatečného podsvícení. Technologie OLED tak umožňuje dosáhnout vysoce kvalitního obrazu s velkými pohledovými úhly, opravdovou černou a reálnými barvami.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).