Hlavní navigace

Dětská televize Tuty sází v rámci podzimního schématu opět na mladé youtubery

12. 10. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Tuty
UVNITŘ VIDEO – Jednou z novinek vlastní tvorby stanice bude i pořad Denisův svět, sledující mladého youtubera Denise Kubíka.

YouTube kanál Denise Kubíka, který je novou tváří a hlavním aktérem nového pořadu dětské televize Tuty, má v současnosti přes půl milionu odběratelů. V rámci pořadu otevře Kubík dveře všem divákům této stanice a podělí se s nimi o životní radosti, ale i starosti. To vše by mělo probíhat osobní formou, s maximální upřímností a podle tiskových materiálů k pořadu „hlavně bez zábran“. 

PSALI JSME: Odstartovala nová dětská televize Tuty. Podívejte se na staniční grafiku a videoidenty

UX DAy - tip 2

V pořadu nebudou chybět ani Kubíkovi oblíbení čtyřnozí mazlíčci, Teddy a Bentley, kteří slibují divákům „kombinaci, kterou si na tuty zamilují“. Prvním sto dnům vysílání televize Tuty a jejím dalším plánům se bude server DigiZone věnovat příští týden v rozsáhlém rozhovoru s jejími zástupci.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).