Hlavní navigace

Další novinky od Technisatu pro DVB-T2

23. 6. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Technisat
UVNITŘ FOTOGALERIE – Technisat Digipal T2 HD ex+ představuje rozšíření tradiční řady, Digipal Smart Home naopak míří i na chytré domácnosti.

Zatímco první z přístrojů se zřejmě na českém trhu objeví, Digipal Smart Home (200 €), naopak nejspíše nikoli. Vedle tunerů DVB-T/T2/HEVC totiž pracuje i jako mozek IQ domácnosti systému Technisat Smart Home fungujícího na frekvenci 868,42 MHz. Případné uvedení na trh je tedy náročnější.

Výbava dále obsahuje mechaniku karty SD, čtečku pro přístupové karty (SIM Card Reader), HDMI, SCART a USB. Integrováno je Wi-Fi a nechybí ani podpora HbbTV či přehrávání multimédií a nahrávání pořadů, včetně jejich editace.

NAPSALI JSME: Technisat Digipal T2 DVR: kvalitní, rychlý a citlivý. A také trochu svůj

Technisat DigitRadio 1: navržené i vyrobené v Německu

BRAND24

Technisat Digipal T2 HD ex+ (110 €) představuje další variantu Digipal T2 a vedle tunerů DVB-T/T2/HEVC/H.264 tu najdete i štěrbinu pro přístupovou kartu Irdeto. Zabudováno je rozhraní USB 2.0, HDMI, A/V výstup, digitální audiovýstup a také Ethernet (LAN).

Digipal T2 HD ex+ má obdobné možnosti jako T2 HD a IQ T2 a výbava by měla být stejná. To znamená, vedle výše uvedeného, také EPG a podporu příjmu internetových rádií. Naopak chybí Wi-Fi, nahrávání a také hybridní televize HbbTV, kterou mají vyšší modely.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).