Hlavní navigace

Chystáte se na lyže? Využijte novinkový servis webu NaSvah.cz

8. 12. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Mladá fronta
Web z portfolia vydavatelství Mladá fronta nabízí uživatelům pravidelný týdenní report o aktuální situaci ve skiareálech podle jejich výběru.

Web NaSvah.cz poskytuje aktuální zpravodajství ze dvou tisíc lyžařských středisek v České republice, na Slovensku a v Alpách. Jeho obsah je kompletně responzivní a uživatelé ho tak mohou využívat přímo na sjezdovkách ze svých mobilních telefonů. 

ROZHOVOR: Erik Dvořák z Mladé fronty – Úrovni našich videí prospívá i dědictví po TV Metropol

Pokud si nastavíte náš týdenní newsletter, budeme vám posílat pravidelně každý čtvrtek aktuální info o vašich oblíbených skiareálech. Upozorníme vás e-mailem, kdy se skiareálům na začátku sezony rozjely vleky, jaké jsou momentálně sněhové podmínky, které sjezdovky jsou otevřené, jaká je předpověď počasí a najdete zde i odkazy na webkamery. A obráceně upozorníme, když středisko ukončí provoz, vysvětluje Erik Dvořák, ředitel divize Online vydavatelství Mladá fronta.

BRAND24


Autor: Mladá fronta

Erik Dvořák, šéf online divize Mladé fronty.

Aktuálně byla na webu NaSvah.cz spuštěna i mapa středisek, obsahující všechny sledované skiareály. Uživatelé si mohou vyfiltrovat střediska, která mají určitý počet modrých, červených a černých sjezdovek, nebo se zaměřit pouze na střediska, kde je jimi zvolená výška a kvalita sněhu.


Autor: Mladá fronta

Newsletter webu NaSvah.cz.

Na webu návštěvníci najdou také články s tipy a radami, jak si vybrat lyže, snowboard či jak naučit dítě lyžovat, o výhodách a nevýhodách lyžařských škol, odkazy na oficiální stránky a v neposlední řadě rovněž recenze od návštěvníků střediska. Mají též možnost podívat se v rubrice Počasí do grafu vývoje sněhu za posledních sedm dní u českých i alpských středisek. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).