Hlavní navigace

Chcete se podívat na La Ligu? Digi Sport vyhlašuje soutěž…

21. 11. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Digi TV
Hlavní cenou je letecký zájezd na utkání baskického Real Sociedad a katalánského klubu FC Barcelona, které se bude hrát 13. ledna 2018.

Díky naší spolupráci s La Ligou získají výherci soutěže velice hodnotný dárek. Kromě leteckého zájezdu s ubytováním a samotného zápasu Realu Sociedad s Barcelonou je čeká prohlídka města San Sebastian i stadionu, možnost sledovat rozcvičku obou týmů přímo z trávníku, ale také setkání s domácími fanoušky či ochutnávka místních specialit, popisuje program zájezdu Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti Digi CZ, která vlastní vysílací práva na zápasy španělské fotbalové La Ligy pro Českou republiku.

NAPSALI JSME: Digi2GO zavádí speciální kanál pro španělskou ligu

Utkání se bude odehrávat na stadionu Anoeta a třídenní letecký zájezd se uskuteční od pátku 12. ledna do neděle 14. ledna 2018. Do soutěže se mohou zapojit sportovní fanoušci z České a Slovenské republiky a na odeslání odpovědí mají čas do 20. prosince. Losování pak proběhne 23. prosince ve studiu Digi Sportu v rámci doprovodného programu k utkání mezi Realem Madrid a Barcelonou.

UX DAy - tip 2


Autor: Digi TV

Studio Digi Sport.

Výsledkem bude, že si jeden fotbalový fanoušek z Česka a jeden ze Slovenska vychutnají zápas španělské La Ligy živě, a navíc si budou moci s sebou vzít kamaráda, partnera či rodinného příslušníka. Dalších devět soutěžících pak obdrží věcné ceny od La Ligy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).