Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Česká televize potvrdila, že chce vypnout analog v roce 2010 od Jiří Malíček - Toto má ČT na svém webu o digitalizaci...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 7. 2006 10:11

    Jiří Malíček
    Toto má ČT na svém webu o digitalizaci : "Spuštění DVB-T nebrání technické, ale především legislativní problémy. ČT je po technické stránce připravena - samozřejmě je nutné nainstalovat určitou část technologie přímo související se systémem DVB-T. Především však provozovatelé vysílačů musí svoji síť přizpůsobit a odpovídajícím způsobem rozšířit pro digitální vysílání. Celoplošné vysílání bude pravděpodobně realizováno metodou postupného ostrůvkovitého pokrývání území jednofrekvenčními sítěmi. Optimistické odhady provozovatelů sítí vysílačů hovoří o konci roku 2006 jako termínu vybudování celoplošné sítě." . Asi by měli aktualizovat ten web, nebo přestat brzdit proces digitalizace !
  • 1. 8. 2006 13:32

    t (neregistrovaný)
    CT je v tomto ohledu uplne schizofreni. Tvari se jako tahoun digitalizace, ostatne je to jejich povinnost ze zakona (a alespon jejich technici a inzenyri delaji co mohou a hadam, ze kdyby to bylo na nich, mame digital uz davno), ale manazeri CT dobre vedi ze tim jdou sami proti sobe. Vysledek je, ze CT na venek nevi co vlastne chce. Digitalizaci jako ze propaguje tim ze o ni hodne mluvi, ale v praxi ji nejspis brzdi jak to jen jde.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).