Hlavní navigace

Česká televize ode dneška nabízí Dabing Street v předpremiéře. Přes modré tlačítko

28. 12. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Mikuláš Křepelka, ČT
UVNITŘ FOTOGALERIE A VIDEO – V iVysílání ho zatím nenajdete, ale přes HbbTV už nový komediální seriál zhlédnout můžete.

O příběhu krachujícího dabingového studia jsme vás už informovali v článku Sledujte Dabing Street v předpremiéře. Přispějete na Mobilní hospic Ondrášek. Dnes ráno nešel první díl přes iVysílání České televize spustit a nápis hlásal „dva dny“, což trochu nesedí, jak vidíte ve fotogalerii. Přes HbbTV ale už přehrát šel a Česká televize pro jeho přímé zhlédnutí přišla i se speciálním modrým tlačítkem, kterým se dostanete rovnou na něj. Jde to ale i přes červenou klasiku, jen trochu zdlouhavěji.

NAPSALI JSME: Sledujte Dabing Street v předpremiéře

Dabing Street vychází ze stejnojmenné divadelní hry, kterou režisér a scenárista Petr Zelenka napsal pro Dejvické divadlo. Předsilvestrovskou projekci všech dvanácti dílů pak ještě uvede 30. prosince od 18:00 hodin mj. ostravské Minikino, na televizních obrazovkách se první díl objeví 8. ledna 2018. Podrobnější informace na odkazu výše.

BRAND24

Režie, scénář: Petr Zelenka// kamera: Alexander Šurkala // hrají: Václav Neužil, Klára Melíšková, Hynek Čermák, Tereza Voříšková, Marek Adamczyk, Martin Myšička, Norbert Lichý a další

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).