Hlavní navigace

Čekají hudební stanici iConcerts změny? Koupil ji provozovatel kanálů Stingray

18. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Značka Stingray je částečně známá i satelitním divákům na našem trhu. Pro společnost UPC DTH nabízí na družici Thor hudební službu Stingray Music.

Společnost Stingray Digital Group včera oznámila, že dokončila uzavření dohody o koupi původně rumunské značky iConcerts. Ta prostřednictvím stejnojmenného hudebního kanálu působí i na území České republiky a Slovenska. V nabídce ji má mimo jiné největší satelitní operátor Skylink. Značka iConcerts se v současné době skládá z více než stovky televizních kanálů a nelineárních služeb (Smart TV, mobilní aplikace a podobně). Působí v pětaosmdesáti zemích a odhadem je k dispozici pro 250 milionů domácností.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Stanice iConcerts spouští hudební novinku On Tour, zaměří se na festivaly a koncerty

Značka Stingray je částečně známá i satelitním divákům na našem trhu. Pro společnost UPC DTH nabízí na družici Thor hudební službu Stingray Music. V německé platformě KabelKiosk, která působí na pozici 9 stupňů východně, je pak možné najít tematickou televizi Stingray Lite TV. Ta své vysílání sestavuje z hudebních klipů a vůbec ho nepřerušují reklamní bloky. Dohoda s iConcerts demonstruje záměr poskytovat našim klientům největší škálu digitálních hudebních produktů a služeb na trhu, uvedl šéf Stingray Eric Bojko.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).