Hlavní navigace

Cartoon Network nasadí nový seriál K.O. OK! Prostě koukej

20. 10. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Diváci dětské stanice Cartoon Network se mohou těšit na novou animovanou sérii K.O. OK! Prostě koukej, která vypráví o nováčkovi mezi zaměstnanci nákupního centra pro superhrdiny.

Nový titul vytvořil Ian Jones-Quartey, který se podílel i na sériích, jako je Čas na dobrodružství nebo Steven Universe. Jeho nejnovější série začala vznikat již v roce 2011, o dva roky později byl uveden pilotní díl s názvem obchodního centra, ve kterém hlavní postava KO pracuje – Lakeood Plaza Turbo. Od té doby tvůrci dále rozvíjeli své nápady, vytvořili hru pro mobilní telefony a vymysleli i několik počítačových her kolem hlavního hrdiny s nadpřirozenými schopnostmi.

Tvůrce inspirovaly klasické animované pohádky, jako je například Tom a Jerry. I proto je nový seriál plný výbuchů, chaosu a opravdového přátelství. Hlavní hrdiny nového animovaného seriálu znají děti z počítačových her a mobilních aplikací a nyní si mohou užít jejich dobrodružství na televizních obrazovkách. Premiérový díl uvidí 6. listopadu v 16:10, nové epizody poběží každý všední den v tento čas.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).