Hlavní navigace

Barrandov Muzika odstartuje 5. září, bude v multiplexu Radiokomunikací i Skylinku

28. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ PRESSKIT – „Velice nás těší, že rozšiřujeme naše „televizní řady“ o nový kanál, který je zaměřen převážně na hudební pořady,“ uvedl majitel skupiny Empresa Media Jaromír Soukup.

Čtvrtý televizní kanál skupiny Empresa Media, stanice Barrandov Muzika, odstartuje příští sobotu 5. září. Dnes o tom informoval provozovatel kanálu. Program bude k dispozici v Regionální síti 8 Českých Radiokomunikací, v nabídce satelitního operátora Skylink, v kabelové síti UPC Česká republika i IPTV síti společnosti O2 Czech Republic. Barrandov Muzika chce nabízet nejen dechovku, ale i country nebo oblíbené šlágry. Stanice doplní stávají portfolio Empresa Media, která čítá kanály TV Barrandov, Barrandov Plus a Kino Barrandov.

K TÉMATU: Barrandov Muzika získala licence, vysílat bude v DVB-T i na satelitu

BRAND24

Velice nás těší, že rozšiřujeme naše „televizní řady“ o nový kanál, který je zaměřen převážně na hudební pořady. Nová televizní stanice Barrandov Muzika se zaměří na žánrovou i lidovou hudbu prověřenou časem. Divákům přinese hudební produkci, která oslovuje nejen starší generaci, ale v novém aranžmá také mladší věkové skupiny. Věřím, že stejně jako naše další televizní stanice, kterými jsou TV Barrandov, Kino Barrandov a Barrandov Plus, si i nový kanál Barrandov Muzika získá své diváky, a bude je opravdu bavit, uvedl Jaromír Soukup, který je zároveň jednatelem nové stejnojmenné firmy.

Presskit_Barrandov_MUZIKA.pdf by Lukáš Lucky Polák

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).