Hlavní navigace

AXN láká na drama z prostředí FBI, na podzim uvede seriál Nezvěstná

23. 7. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: AXN
UVNITŘ VIDEO – Stanice AXN odvysílá seriál Nezvěstná, ve kterém hlavní roli ztvárnila herečka Stana Katicová, známá například z bondovky Quantum of Solace.

Seriál Nezvěstná se natáčel v Evropě a v červnu plnil úlohu zahajovacího snímku na 57. ročníku Mezinárodního televizního festivalu v Monte Carlu. Americký filmový magazín Variety jej označil za netrpělivě očekávanou novinku. Seriál z produkce společnosti Sony Pictures Television vypráví příběh agentky FBI Emily Byrneové, kterou hraje Stana Katicová. Ta se během stíhání jednoho z nejznámějších sériových vrahů v Bostonu beze stopy ztratí a je později prohlášena za mrtvou. 

O šest let později je napůl mrtvá a se ztrátou paměti nalezena v chatrči kdesi v lesích. Po návratu domů zjistí, že se její manžel, kterého ztvárnil Patrick Heusinger, znovu oženil a jejího syna tak vychovává jiná žena. Navíc je podezřelá ze série vražd. Přečetla jsem si scénář a charakter hlavní hrdinky mě nadchl. Je to velice silná ženská postava, která se ocitne v neobvyklé situaci. Cesta za přežitím se mi od začátku velice zamlouvala, uvedla Katicová na zmiňovaném festivalu v Monte Carlu, kde si seriál odbyl světovou premiéru.

BRAND24

Kanadsko-americká herečka se srbochorvatskými kořeny se nejvíce proslavila rolí v seriálu Castle na zabití. Zahrála si i v bondovce Quantum of Solace a v řadě dalších filmů a seriálů, jako například 24 hodin. V roce 2011 představila na zlínském filmovém festivalu svůj film Jen pro zamilované. 

Desetidílný seriál Nezvěstná odvysílá exkluzivně kanál AXN. Diváci se mohou dále těšit třeba na Ralpha Inesona, známého třeba ze seriálu Hra o trůny nebo filmové série o čarodějnickému učni Harry Potterovi, který ztvárnil speciálního agenta Adama Radforda. Tento intenzivní thriller nabízí skvělý mix dramatu a kriminálky, takže přinese rozhodně velké osvěžení pro žánr televizního kriminálního dramatu.

Seriál Nezvěstná

Agentka FBI Emily Byrneová se beze stopy ztratí během stíhání jednoho z nejznámějších sériových vrahů v Bostonu a je prohlášena za mrtvou. O šest let později je napůl mrtvá nalezena v chatrči kdesi v lesích a pouze s matnými vzpomínkami na zločince, který ji unesl a mučil.
Když se Emily snaží rozplést záhadu svého únosu, pokusí se také kontaktovat svoji rodinu, která se během její nepřítomnosti přestěhovala. Její manžel a kolega z FBI Nick nyní zápasí s pocitem viny, kterou si dává za to, že přestal Emily hledat, ale také za to, že k ní znovu začíná něco cítit, přestože se znovu oženil.
Ve chvíli, kdy se zdá, že Emily obnoví vztahy s Nickem a svým odcizeným synem Flynnem, stane se hlavní podezřelou z řady šokujících vražd. Nick dostane nepředstavitelný úkol: vzít Emily do vazby.
Aby dokázala svoji nevinu, je Emily donucena utéct. Ale čím blíž rozluštění případu se ocitá, tím většímu nebezpečí vystavuje sebe samu i svou rodinu. Dokáže Emily utéct stínům minulosti? Dokáže svoji nevinu dřív, než bude pozdě? Dokáže odhalit pravdu o svém únosu?

Hrají:

Stana Katicová, Patrick Heusinger, Cara Theoboldová, Angel Bonanni, Neil Jackson, Patrick McAuley, Ralph Ineson, Bruno Bichir a Richard Brake.

Další podrobnosti naleznou zájemci na českém webu kanálu AXN nebo na oficiálních stránkách projektu

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).