Hlavní navigace

AMC Networks uzavřela dohodu s NBC Universal. Zpestří programovou nabídku na stanicích Minimax a JimJam

9. 10. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE – Dětské diváky tak čekají nové animované seriály či další dobrodružství například Kocoura v botách nebo panenky Barbie.

Společnost AMC Networks International – Central and Northern Europe uzavřela smlouvu s mediální společností NBC Universal. Ta přinese divákům televizních stanic Minimax a JimJam, které AMC provozuje v České republice a na Slovensku, rozšířenou nabídku animovaných seriálů z dílny studia DreamWorks.

Evžen Chlanda, Country Manager pro Českou republiku a Slovensko, k tomu říká: Tato dohoda o akvizici vysílacích práv je potvrzením našich dlouhodobých plánů na zkvalitňování obsahu na našich televizních stanicích. NBC Universal nabízí neobyčejně široké portfolio seriálů z dílny DreamWorks, které naši diváci dozajista ocení. Jsme rádi, že jim budeme moci poskytnout programovou nabídku, která bude rozmanitější než kdykoliv předtím a nabídne velice atraktivní kombinaci nových kultovních titulů i osvědčených klasik.

NAPSALI JSME: V červnu odstartovala na AMC premiérová třetí řada seriálu Fear the Walking Dead

CBS Drama opustí český trh ke 20. září. Přečtěte si oficiální oznámení určené operátorům

Slovenské aktivity AMC si pro prodej reklamy zvolily JOJ Group

BRAND24

Na stanici JimJam, která je zaměřena na nejmenší diváky, od listopadu startují nová dobrodružství oblíbeného skřítka Noddyho. Na Minimaxu budou mít malí diváci možnost sledovat více než 750 premiérových epizod populárních dětských pořadů jako Sláva králi Jelimánovi (All Hail King Julien), Dobrodružství Kocoura v botách (The Adventures of Puss in Boots) nebo Dynotrax (Dinotrux). Všechny mají shodně premiéru 11. listopadu. Kromě toho je čekají i nová dobrodružství populární panenky Barbie.

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International. V současnosti provozuje řadu televizních stanic jako Sport1, Sport2, Minimax, Megamax, JimJam, Spektrum, TV Paprika, AMC a Film+.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).