Hlavní navigace

Amazon Prime Video se otevřelo pro více než 200 zemí. Včetně Česka a Slovenska

14. 12. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Amazon
Společnost dnes výrazně rozšířila dostupnost své služby. Po uvedení na indický trh vstupuje mj. i do Belgie a Itálie a také například do Afghánistánu či Vietnamu.

Zájemcům z celého světa se tak otevírá možnost legálního sledování mj. i originálních pořadů Amazonu, jako jsou například The Grand Tour (Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May), oceňovaného Mozart in the Jungle či výtečného sci-fi The Man In the High Castle.

Služba je dostupná přes počítač, mobil i tablet či jako aplikace pro chytré televizory LG a Samsung. Originální produkce Amazonu je podle tiskové zprávy k dispozici v anglickém jazyce s například francouzskými či portugalskými titulky (o českých či slovenských se nehovoří), některé pořady už však mají být i dabované.

K TÉMATU: Placené on-line videotéky a obsah zdarma (včetně Amazon Prime Video)

Netflix postupně lokalizuje

Netflix mluví polsky a nabízí i polské programy

BRAND24

Amazon také přichází se zaváděcí cenou a po dobu prvních šesti měsíců tak služba VoD (video on demand – video na vyžádání) přijde pouze na 2,99 € (2,99 USD) měsíčně. Cena se týká drtivé většiny zemí, včetně Česka a Slovenska.

Amazon Prime Video také nabízí sledování offline i sledování typicky prvních dílů svých seriálů volně a jak jsme vás nedávno informovali, týká se to mj. i sci-fi The Man In the High Castle, komediálního dramatu Transparent či komedie Red Oaks.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).