set top box O2
potřeboval bych jestli někdo máte zkušenosti s automatickým přepínáním formátů na STB O2 ,koupil jsem plazmu LG a na antenu a jiný STB to formáty automaticky přepíná na STB O2 ne , umím i setup STB O2 ale aní přo orámování a nast 16:9 to automaticky nepřepíná , prosím prosím . . .
Názory
Diskuse pokračuje na novém fóru
PRO INFORMACI
... nastaveni detekce je tedy nutno zmenit v set-top-boxu... v servisnim menu O2 set-top-boxu je polozka "Format konverze" kterou je nutne nastavit na "Oramovat"... potom pobezi porady natocene 4:3 spravne s cernyma pruhama po stranach a ne roztazene, porady natocene 16:9 jedou normalne 16:9 pres celou obrazovku, pomer stran se prepina automaticky primo v set-top-boxu...
celý den s tím zápasím , nastavoval jsem snad 10 x , když nastavím ORIGINÁL všechno je 4:3 když 16:9 všechno je široké . . .
... nastaveni detekce je tedy nutno zmenit v set-top-boxu... v servisnim menu O2 set-top-boxu je polozka "Format konverze" kterou je nutne nastavit na "Oramovat"... potom pobezi porady natocene 4:3 spravne s cernyma pruhama po stranach a ne roztazene, porady natocene 16:9 jedou normalne 16:9 pres celou obrazovku, pomer stran se prepina automaticky primo v set-top-boxu...
celý den s tím zápasím , nastavoval jsem snad 10 x , když nastavím ORIGINÁL všechno je 4:3 když 16:9 všechno je široké . . .
Hdmi kabel do televize informaci o formátu obrazu
N E P Ř E N Á Š Í !!!
N E P Ř E N Á Š Í !!!
O HDMI zde ale nebyla vůbec zmínka.
O jiném výstupu se ani mluvit nedá,poněvadž by musel být divák slepý co se týče kvality obrazu z HDMI kontra SCART a o anténním výstupu ani nemluvě.Mimochodem program HBO2 mi přepíná ,HBO nepřepíná.Taky si nevím rady.Tv Sony LCD 26 z roku 2006.
Předpokládám, že nejste slepý a používáte samozřejmě HDMI. Tak berte přepínání HBO2 jako bonus. :-)
Sledování názorů
Zasílání upozornění na nové názory je dostupné jen registrovaným uživatelům.
Prosím, přihlašte se a nebo se zaregistrujte.