Hlavní navigace

Zpravodajství Novy opouští čtyři reportéři: Šuba, Halmoši, Benešová a Maixnerová

1. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Jde o jedny z nejznámějších tváří Televizních novin. Lenka Benešová se ve zpravodajství Novy příliš neohřála, nastoupila teprve letos v dubnu.

Další čtyři známí reportéři odcházejí ze zpravodajství televize Nova. Končí šéfreportér Pavel Šuba, který byl letos v únoru mezi rebelujícími redaktory, jimž se nelíbily pracovní metody nově jmenovaného ředitele zpravodajství Vladimíra Mužíka a podali výpověď (Šuba ji ale později stáhnul a na Nově zůstal), politický reportér Adam Halmoši, redaktorka Lenka Benešová a plzeňská zpravodajka Tereza Maixnerová. Serveru DigiZone.cz to potvrdily dva na sobě nezávislé zdroje, Nova se na přímý dotaz od včerejšího večera nevyjádřila.

K TÉMATU: Další odchody ze zpravodajství Novy: Eva Myšíková a Tomáš Hauptvogel

BRAND24

Šuba, Halmoši a Maixnerová patřili mezi nejznámější tváře Televizních novin. Šuba se ale na obrazovce po únorové rebelii proti šéfovi zpráv Mužíkovi příliš neobjevoval, stejně jako další z rebelů David Vaníček (pouze namlouvali příspěvky). Benešová je na Nově jen krátce, byla jednou z náhrad za reportéry, kteří podali výpověď v únoru a první tváří, kterou si do zpravodajství přivedl nový šéf Mužík. Do Novy přišla z hudební televize Óčko a od začátku reportovala živě z různých akcí.


Koláž: DigiZone.cz

Odcházející reportéři zpravodajství Novy, zleva: Tereza Maixnerová, Adam Halmoši, Lenka Benešová, Pavel Šuba.

Následující odstavec této zprávy byl odstraněn na popud společnosti CET 21, která jej považovala za nesprávné a zavádějící skutkové tvrzení. Podrobnosti zde

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).