Hlavní navigace

Zpravodajská relace televize Prima se dočkala nových upoutávek

27. 4. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: FTV Prima
UVNITŘ VIDEO & GALERIE – Hlavním vizuálním tahákem nových jinglů Prima zpráv je nasazení obrandovaného vrtulníku.

Nové upoutávky pro Zprávy FTV Prima nasadila televize do vysílání od středy 19. dubna. Divákům v nich odhalujeme část zákulisí a nabízíme atraktivní záběry na naše zpravodajské štáby, které každý den natáčejí zprávy v regionech Čech, Moravy a Slezska, uvedla Jitka Obzinová, šéfredaktorka zpravodajství a publicistiky televize Prima.

PSALI JSME: Jarní kampaň Primy staví na křestních jménech herců z Mordparty

Upoutávky se natáčely mimo jiné téměř celý den 30. března na letišti Mnichovo Hradiště ve Středních Čechách. Vzniklo hned několik verzí, které se budou ve vysílání střídat. Vrtulník Robinson R-44 Raven I, který je v nových upoutávkách, pojme s pilotem tři cestující, dokáže letět rychlostí až 240 kilometrů za hodinu. Používá se buď pro vyhlídkové lety, nebo právě pro aktuální televizní zpravodajství, hlídkování policie a pátrání. Je vůbec prvním malým vrtulníkem, který úspěšně přeletěl oba zemské póly – severní i jižní. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).