Hlavní navigace

Zpěvák Pavel Vítek bude moderovat vlastní vlastivědný program na vlnách Českého rozhlasu

5. 1. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Český rozhlas
Pavel Vítek bude na stanici Český rozhlas Region Střední Čechy uvádět svůj vlastní pořad Tady to znám. První díl poběží už tuto sobotu po 13. hodině.

Moderátor Pavel Vítek si bude do studia zvát hosty, kteří mají silnou vazbu na konkrétní místa ve Středních Čechách. Je to nový typ pořadu, který v českém éteru není – vlastně takový hvězdný cestopis. Do našeho vysílání přinese netradiční pohledy na středočeská místa, ke kterým mají známé osobnosti silný vztah. Součástí pořadu bude také autentická reportáž z daného místa. A na našem webu doplníme i unikátní fotografie, vysvětluje ředitel Českého rozhlasu Region Střední Čechy Tomáš Pancíř.

UX DAy - tip 2

Vítek sám se už roky cítí být hrdým Středočechem. Karlštejn, kde žiju, jsem si opravdu zamiloval, a o to víc mě baví mluvit s kolegy o místech, která přirostla k srdci jim, popisuje Vítek důvody, proč přijal nabídku na moderování vlastní talk show. Mezi prvními hosty budou třeba zpěvačka Jitka Zelenková, herec a režisér Václav Knop nebo moderátorka Tereza Pergnerová. Pořad vzniká v karlínském rozhlasovém studiu, tedy ve slavném studiu A. Pořad Tady to znám budeme vysílat vždy v premiéře v sobotu od 13 hodin a v repríze v neděli od 9 hodin, upřesňuje programový šéf Českého rozhlasu Region Střední Čechy Pavel Kozler.

Vítek patřil už v devadesátých letech mezi populární moderátory soukromé stanice Frekvence 1. V posledních letech se ale věnuje hlavně muzikálovým rolím. Loni v létě účinkoval třeba v novém ztvárnění Noci na Karlštejně, kterou se svými kolegy hrál přímo na nádvoří Karlštejna. V polovině února se pak rodák z Olomouce představí jako profesor Abronsius v muzikálu Ples upírů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).