Hlavní navigace

Zařazení Slovak Sportu 2 do satelitní služby Digi TV je jisté pouze na Slovensku

19. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Digi TV už stejným způsobem nabízí na Slovensku svým zákazníkům kanál Digi Sport 2. Ten vznikl především kvůli tomu, že její provozovatel může vysílat fotbalovou Ligu mistrů UEFA.

Tematický kanál Slovak Sport 2 se skutečně stane součástí nabídky satelitní služby Digi TV, jak informoval server DigiZone.cz před několika dny, ale pravděpodobně pouze u našich východních sousedů a nikoliv na našem trhu. Naší redakci to sdělila marketingová manažerka stanice Digi Sport Adriana Hosťovecká, která se taktéž stará na Slovensku o komunikaci tohoto původem rumunského operátora. Naší snahou bylo, aby se program objevil v nabídce Digi TV už o uplynulém víkendu, kdy začínal nový ročník Premier League, ale to se bohužel nepovedlo, omlouvá se Hosťovecká.

BRAND24

K TÉMATU: Fotbalovou Premier League uvidí v Česku i zákazníci satelitní služby Digi TV

Hovořím za slovenskou Digi TV a v ní by se měl program objevit nejpozději v průběhu září. Nedokážu ale mluvit za kolegy v České republice. Česká Digi TV je teď už jiná firma, zdůvodňuje marketingová manažerka operátora a stanice Digi Sport. Zatímco slovenská Digi TV už je v držení tamního operátora Slovak Telekom, česká pobočka patří stále rumunskému vlastníkovi, firmě RCS&RDS. Slovak Sport 2 by nebyl prvním kanálem, který by byl dostupný divákům pouze na Slovensku, stejná situace už je i u Digi Sportu 2. Ani po zařazení nové stanice operátor nepočítá se zvyšováním poplatku za své služby.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).