Hlavní navigace

Z VIP zpráv na Primě bude Top Star, kompletně promění i svůj vizuál a znělku

28. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO – „Prima se rozhodla zefektivnit výrobu společenského obsahu. Máme nyní jednu společenskou redakci, která čítá třicet lidí,“ řekla DigiZone.cz Zuzana Brzáková.

Novou podobu denního společenského okénka VIP Zprávy chystá pro své diváky televize Prima. Od 6. září ponese pořad nové označení Top Star. „Příbuzensky“ tak bude více přiřazeno k Top Star magazínu, který čekají změny od 7. září. Jeho novou moderátorkou bude jednadvacetiletá Eva Perkausová, kterou diváci mohli začátkem letošního roku krátce vidět jako tvář lifestylového magazínu na TV Barrandov. V Top Staru, dříve VIP Zprávách, zůstávají jako tváře Laďka Něrgešová, Daniela Šinkorová, Miroslav Šimůnek a Petr Vágner. Top Star dostane i nový vizuál a web iTOPSTAR.cz.

K TÉMATU: Kubelkovou nahradí v Top Star magazínu podle bulváru bývalá tvář Barrandova

Prima se rozhodla zefektivnit výrobu společenského obsahu. Máme nyní jednu společenskou redakci, která čítá třicet lidí a vyrábí denní Top Star a Top Star Magazín. Přistoupili jsme k tomu nejen z ekonomických důvodů, ale je to výhodnější i z pohledu koordinace. Cílem je posílení značky Top Star, sdělila dnes DigiZone.cz šéfredaktorka společenské redakce televize Prima Zuzana Brzáková. Vekou změnou je také to, že stanice si bude nyní Top Star vyrábět sama. Doposud to pro ni dělala externí produkce.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Top Star magazín Primy dostal rozhlasovou podobu, vysílají ho rádia Kiss

Nová podoba Top Staru, potažmo Top Star Magazínu, je prací Michala Paciny, který v minulosti vedl kreativní oddělení na konkurenční Nově, a jeho týmu. Novými barvami Top Staru budou zlatá a černá. Top Star bude více glamour, bude moderní, jeho značka nebude prvoplánová, konstatovala Brzáková. V Top Star Magazínu, poprvé 7. září od 21.35, vystřídá Ivu Kubelkovou, jak již bylo řečeno, Perkausová. Na značku bude navázán nově také web iTOPSTAR.cz. Zde dostanou prostor i prémiové materiály, které se do vysílání nevešly.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).