Hlavní navigace

Z Fajnrock TV bude od listopadu Slušnej kanál, příčinou je spor s původním majitelem

26. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„V českém mediálním rybníčku je slova Fajn už dost, a proto jsme rádi, že přestaneme být spojováni s dalšími projekty,“ okomentoval změnu názvu stanice programový šéf Jan Kinšt.

1. listopadu se stanice Fajnrock TV přejmenuje na Slušnej kanál. Důvodem k tomuto kroku je, jak její majitel uvedl, spor s původním vlastníkem tohoto projektu. Jedním z důvodů přejmenování je spor o užití názvu Fajnrock s projektem Fajn Rock Music, do kterého televize původně spadala. Již delší dobu však probíhá odklon a recyklace názvu je jeho definitivním zpečetěním, uvedl v tiskové zprávě stávající provozovatel televize. Volba termínu 1. listopadu není náhodná, ve stejném termínu slaví první výročí od svého otevření pražský klub Slušnej kanál, v němž se konají rockové koncerty a který televizi patří.

BRAND24

K TÉMATU: Fajnrock TV se promění na Slušnej kanál, změna se již projevila ve vysílání

V českém mediálním rybníčku je slova Fajn už dost, a proto jsme rádi, že přestaneme být spojováni s dalšími projekty. Naše televize chce být jiná – drzá, moderní a inovativní. Budeme ještě více dávat prostor mladým českým a slovenským kapelám, které ostatní rádia a televize ignorují. Stačí, aby nám poslali svou tvorbu, a pokud bude kvalitní, rádi ji zařadíme mezi rockové stálice, které v našem programu mají stálé místo. A samozřejmě se budeme držet nadále našeho dosavadního claimu, nyní názvu – Slušnej kanál!, uvedl při příležitosti přejmenování stanice její programový ředitel Jan Kinšt.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).