Hlavní navigace

Vznik slovenského Prima kanálu zatím televize nechce komentovat

23. 8. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: FTV Prima
Podle informací slovenských médií se televize Prima pokusí nahradit kanály Markízy, které opouštějí tamní zemský multiplex provozovaný společností Towercom.

Samotná Prima ale zatím žádné bližší informace ohledně vstupu na slovenský trh uvádět nechce. Naše šíření programů na Slovensku je aktuálně ve stadiu strategického plánování, příprav a vyhodnocování různých variant konceptů. Bližší informace poskytneme až po schválení celkové koncepce, uvedla pro DigiZone mluvčí Primy Gabriela Semová (na fotografii). Konkrétní časový horizont schválení zmíněné strategie upřesnit odmítla.

K TÉMATU: Konec kanálů Markízy v DVB-T? Towercom o tom nic neví

Podle informací serveru MediaBoom.sk by se slovenská mutace Primy měla lišit od kanálů Nova International a Markíza International, které jsou postaveny výhradně na vlastní produkci. Prima International by měla kromě vlastní tvorby vysílat i zahraniční akvizice, ať už filmové, nebo seriálové.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nova International – Dodatečné náklady na provoz jsou spíše marginální

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).