Hlavní navigace

Východočeská televize V1 spustila zpravodajský portál V1online.cz

18. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Projekt je v základních parametrech bezplatný. Naší ambicí je přinést obyvatelům východních Čech všechny důležité a zajímavé informace na jednom místě,“ uvedl webeditor Tomáš Hejtmánek.

Nový zpravodajský portál v1online.cz určený obyvatelům východních Čech spustila televize V1, kterou je možné naladit prostřednictvím terestrických vysílačů multiplexu 3 z Ještědu, Černé hory, Krásného a Kamenné Horky. Program je dále dostupný mimo jiné i v kabelové síti společnosti UPC Česká republika. Portál nabízí kromě jiného prostor pro kameramany z daného regionu. Chceme, aby fungoval jako komunitní server, kam mohou města, spolky a veřejné organizace posílat videa a reportáže zdarma. Podmínkou je, že se nesmí jednat o komerci, konstatoval webeditor v1online.cz Tomáš Hejtmánek.

BRAND24

K TÉMATU: Východočeská televize V1 se od podzimu ještě více zaměří na regiony

Projekt je v základních parametrech bezplatný. Naší ambicí je přinést obyvatelům východních Čech všechny důležité a zajímavé informace na jednom místě. To platí i o kalendáři akcí, po kterém je v regionu silná poptávka. Dosud existuje celá řada lokálních kalendářů, ale kompletní přehled chybí, doplnil Hejtmánek. Nový regionální portál v1online.cz, který nabízí prostor také dalším tvůrcům, je součástí programových změn, které stanice avizovala již na začátku léta. Do třetího roku vysílání tak východočeská televize V1 vstupuje s cílem více se otevřít lidem v regionu. Do vysílání chce proto zařadit i formát, který ukáže také divácká videa.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).