Hlavní navigace

Vstup „Pluska“ na VKV oslaví Český rozhlas i rozhovorem s pre­miérem Ficem

30. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V pořadu Interview Plus se chce Michael Rozsypal zeptat Roberta Fica mimo jiné na to, jestli se Slovensko cítí v mezinárodní izolaci kvůli svému přístupu k migrační krizi.

Slovenský premiér Robert Fico bude historicky prvním hostem, který odstartuje novou etapu existence Českého rozhlasu Plus, který vstoupí 2. listopadu na pásmo VKV. Veřejnoprávní instituce o tom informovala s tím, že zahájení vysílání je naplánováno na desátou hodinu dopolední. Vstup „Pluska“ na VKV si nenechá ujít ani generální ředitel Peter Duhan, který oficiálně odstupuje 3. listopadu ze zdravotních důvodů ze své funkce. Český rozhlas pozval při této příležitosti novináře na press trip. DigiZone.cz z akce přinese v pondělí fotoreport.

BRAND24

K TÉMATU: Český rozhlas Plus na VKV nebude „ČT 24 bez obrázků“, slibuje Český rozhlas

V pořadu Interview Plus se chce Český rozhlas zeptat Roberta Fica na to, jestli se Slovensko cítí v mezinárodní izolaci kvůli svému přístupu k migrační krizi, jak postupuje jednobarevná slovenská vláda před volbami, jak Slovensko pomůže Ukrajině, která čelí hrozbám zastavení dodávek plynu z Ruska, a na slovensko-české vztahy. Moderátorem pořadu Interview Plus, který začíná v 11:33, je Michael Rozsypal, uvedl šéfredaktor Českého rozhlasu Plus Alexandr Pícha. Kromě VKV bude „nový“ Plus dostupný i v digitálních distribučních kanálech.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).