Hlavní navigace

Videoarchiv Novy Voyo.cz v Česku nejstahovanější aplikací pro iPad

4. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
4. 5. 2011

Žebříčku nejstahovanějších aplikací pro tablety iPad od Applu v Česku vévidé nedávno zpřístupněná služba Voyo.cz od televize Nova. Jde o upravený videoarchiv Novy s původními pořady této televize. Aplikace se stala již několik dní po svém představení nejstahovanější aplikací pro tablety iPad. Aplikace je plně optimalizována pro mobilní přístroje, stejně jako výrobky Apple se ovládá intuitivně, videa jsou k dispozici za měsíční předplatné bez reklam, podmínkou je pouze dobré připojení k internetu, sdělila mluvčí Novy Michaela Fričová.

K TÉMATU: Sportovní kanál ČT 4 už živě vysílá pro iPhony a iPady, stejně jako ČT 24

Po stažení aplikace je možné okamžitě přehrát tři nejnovější, tři nejsledovanější a tři právě sledovaná videa. Stejně jako do videoarchivu Voyo.cz se do aplikace videa dostávají ihned po odvysílání v televizi, zájemci tak mohou sledovat například další napínavé klání v Česko Slovenské SuperStar, oblíbené seriály Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2 nebo denní zpravodajství v Televizních novinách, doplňuje mluvčí Novy.

BRAND24

ROZHOVOR: Do pěti let by desetina diváků ČT mohla používat HbbTV, míní šéf Nových médií

Plná verze aplikace přijde na 2,99 euro měsíčně (asi 72 korun) a zpřístupní uživateli kompletní videoarchiv televize Nova bez reklam vkládaných do videí. K dispozici tak jsou kompletní seriály Dokonalý svět a Okresní přebor, či nejnovější díly sitcomu Comeback, vyjmenovává Fričová. Videa jsou přehrávána v maximální možné kvalitě podle typu a rychlosti připojení k internetu. Aktuálně doplňujeme ještě kvalitnější varianty videí pro přehrávání na iPadech pro maximální zážitek, dodala mluvčí Novy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).