Hlavní navigace

Vlastník TV Joj se ohlíží po akvizicích u nás. Zájem může mít i o Primu

29. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Slovenský holding Joj Media House, který je vlastníkem kanálů Joj a Joj Plus, uvažuje o možnostech rozšíření svého působení do České republiky.

Informuje o tom dnešní vydání ekonomického deníku E15. Joj Media House se konkrétně ohlíží po investicích do mediálního průmyslu. Opět se tak oživuje možný zájem o skupinu Prima Group.

ČTĚTE TAKÉ: Za videopůjčovnou Topfun stojí majitel Jojky, konkurent Novy na Slovensku

Majitelem firmy je podle ekonomického deníku je podnikatel Richard Filmel. Dlouhodobě se však hovoří o tom, že ve skutečnosti za ní stojí skupina J&T. Ta již v minulosti provozovala v Česku komerční zpravodajský kanál Z1. V současné době se díváme na další aktiva na českém trhu, potvrdil listu Filmel. Pokud se vyskytne správná příležitost ve správném čase, je možné, že k nějakému dealu dojde. Momentálně ale není nic na stole, řekl ke spekulacím ohledně možného prodeje Primy Richard Filmel. Objem peněz na české nákupy nebyl specifikován.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).