Hlavní navigace

„Virtuální kabelovka“ Zapni.TV získala souhlas od Primy, zařadila i její HD kanály

26. 5. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Podle Tomáše Vítovce ze Zapni.TV v současné době jedná provozovatel služby také s mediální skupinou Nova, zařazení jejích programů ovšem nedokáže v tuto chvíli předjímat.

Nová on-line služba Zapni.TV, která sama sebe označuje jako „virtuální kabelovku“, získala minulý týden od mediální skupiny Prima souhlas pro zařazení jejích kanálů do nabídky. V rámci Zapni.TV se tak objevily nejen programy ve standardním, ale i vysokém rozlišení. Jde konkrétně o hlavní kanál (včetně HD verze), Primu Cool (plus HD verzi), Primu Zoom a Primu love. Stanice televizní skupiny z pražské Palmovky je možné získat už v rámci základního balíčku Mini (99 Kč/měsíc), tady jde ovšem pouze o verze se standardním rozlišením. Vyšší kvalita obrazu je k dispozici v nabídce Start za 189 Kč/měsíc.

BRAND24

K TÉMATU: Startuje nová služba Zapni.TV, přes internet chce nabídnout až 150 stanic

Podle Tomáše Vítovce ze Zapni.TV v současné době jedná provozovatel služby také s mediální skupinou Nova, zařazení jejích programů ovšem nedokáže v tuto chvíli předjímat. Nabídka služby by se ale v případě dohody mohla tím pádem rozšířit kromě hlavního kanálu i o Novu Cinema, Smíchov, Fandu, Telku a případně i prémiovou Novu Sport. Ve službě Zapni.TV je v současné době k dispozici okolo čtyř desítek kanálů ve standardním i vysokém rozlišení. V konečně fázi by mělo jít o přibližně 150 stanic včetně prémiových kanálů, jako je například HBO. V dohledné době se počítá i s představením rozšířené nabídky Standard.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).