Hlavní navigace

Videotéka Topfun: jsme největší v Česku. Pomohla nám britská On Demand Group

11. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Větší než služba Voyo od televize Nova je podle vlastních slov videotéka Topfun, kterou v Česku a na Slovensku provozuje majitel slovenské televize Joj

Spolupráce s britskou společností On Demand Group vynesla české a slovenské videotéce Topfun pozici jedničky na obou trzích. Tvrdí to Radek Přikryl, obchodní ředitel provozovatele této služby, společnosti Topfun Media. „Díky této spolupráci Topfun rozšíří svou nabídku TVOD a SVOD o stovky nových filmových titulů. Topfun se i díky této spolupráci stává nejvýznamnějším B2B a B2C poskytovatelem VOD služeb na teritoriu Česká republika a Slovenská republika,“ uvedl Přikryl.

K TÉMATU: Za videopůjčovnou Topfun stojí majitel Jojky, konkurent Novy na Slovensku

UX DAy - tip 2

TVOD se týká tzv. transakčních video on demand titulů, tedy samostatně zpoplatněných filml a seriálů, SVOD pak tzv. subscribtion video on demant služeb, tedy obsahu v rámci předplatného. „Služby VOD společnosti On Demand Group poskytnou internetovým a mobilním zákazníkům Topfunu bezprostřední přístup k posledním senzačním filmům dostupným v TVOD a obrovskou knihovnu on-demand televizního obsahu v SVOD včetně populárních televizních seriálů, programů pro děti, filmů a nejnovějších hudebních videí,“ dodal Přikryl.

Ani jedna strana však nesdělila, o jaký typ filmů, seriálů, pořadů pro děti a hudebních videí by mělo jít.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).