Hlavní navigace

Věštci pronikli do vysílání další české neplacené televize

25. 2. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Televizní věštění proslavila na českých obrazovkách především stanice Active TV, která vysílá celoplošně v multiplexu 3 společnosti Czech Digital Group.

S televizními věštci už se mohou diváci setkat i na dokumentárním kanálu KinoSvět. Na programovou novinku upozornila sama televize na svých webových stránkách, naší redakci o ní referovali čtenáři DigiZone.cz v diskusním fóru. Televizní věštění je v posledních letech v České republice velmi populární a diváci se s ním mohou setkat na řadě stanic – mimo jiné TV Regina, Tip TV a Pohoda Relax. Svůj obchodní model na tomto způsobu podnikání postavila i Active TV, která dále nabízí interaktivní soutěže a teleshopping. KinoSvět je součástí Regionální sítě 4 a Regionální sítě 7, k dispozici je i v kabelovýchIPTV sítích.

UX DAy - tip 2

ČTĚTE TAKÉ: Kinosvět posílí žánr záhad a napětí, nabídne devět nových amerických sérií

Hvězdy radí nabízí divákům nejen co nejpřesnější předpověď, ale i pomoc s aktuálními problémy. A to především s těmi, které je nejčastěji zajímají: láska, rodina, finance, výklad snů a podobně. Na veškeré dotazy z těchto oblastí, ale i z oblastí dalších, umí dát věštci z Hvězd radí podložené odpovědi a odborně poradit a pomoci, píše na webu provozovatel stanice KinoSvět. Zařazení takovýchto bloků znamená pro menší vysílatele relativně snadný přivýdělek, který mohou využít například pro investice týkající se vlastního programového schématu. Čas, jenž si daná firma pronajme, pochopitelně musí televizi zaplatit.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).