Hlavní navigace

Ve středu nasadí Nova poprvé Chcete být milionářem. S Markem Vašutem

18. 3. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: TV Nova
Místo seriálu Drazí sousedé nasadí Nova příští středu obnovenou soutěž Chcete být milionářem. Drazí sousedé se budou vysílat v pondělním prime time.

Ve středu 23. března nasadí TV Nova v prime time první díl nově nasazené soutěže Chcete být milionářem. Jejím moderátorem bude herec Marek Vašut. Nabídka je to opravdu lichotivá a je to samozřejmě příjemný pocit, když si člověk uvědomí, že je to nejúspěšnější televizní soutěžní pořad všech dob. Jednoznačně nejvíc si užívám interakci se soutěžícími. Možnost dialogu s publikem a soutěžícími. Je to příjemná, vzájemná energie, řekl Vašut.

Reprízy soutěže jsou dodnes k vidění na programu Telka, uváděné dnes již zesnulým hercem Vladimírem Čechem. Kromě něj pořad na Nově moderoval ještě Martin Preiss a zpěvák Ondřej Hejma. Celkem se od svého spuštění v roce 2000 pořad vysílal pět let a dosahoval průměrné sledovanosti tří milionů diváků obecné cílové skupiny.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).