Hlavní navigace

V nabídce Digi TV by se měl objevit také kanál Filmbox Plus

10. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Filmbox Plus přináší stejně jako Filmbox snímky z portfolia distribuční společnosti SPI International. V současné době operátor řeší, jak dostat program ke svým zákazníkům.

Hned dva televizní programy z portfolia společnosti SPI International by měl ve své nabídce šířit rumunský satelitní operátor Digi TV. Po stanici Filmbox Central Europe se má v nabídce objevit také kanál Filmbox Plus. Serveru DigiZone.cz to potvrdil obchodní a marketingový manažer společnosti pro střední a východní Evropu Adrian Gumulák. Podle jeho slov už je dokonce s operátorem podepsaná smlouva, v současné době se však zjišťuje, jak program do nabídky Digi TV dostat.

BRAND24

K TÉMATU: Filmbox se po čtyřech letech vrátil do nabídky satelitní služby Digi TV

Stanici Filmbox Central Europe šíří Digi TV prostřednictvím kapacity společnosti Eastern Space Systems, které využívá také konkurenční operátor freeSAT by UPC Direct. Výhodou této skutečnosti je, že ani jedna ze služeb nemusí plýtvat vlastní frekvenční kapacitou. U Eastern Space Systems je dostupný také program Filmbox Plus Hungary ovšem pouze v maďarštině a s kódováním Conax. Pro Digi TV by to tedy znamenalo nejen zapojit českou audio stopu, ale také kryptování Nagravision.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).