Hlavní navigace

Názory k článku UPC zařazuje do kabelu další kanály. Chystá i novinku, Spektrum HD

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 7. 2010 12:51

    David Horák
    Dnes ráno mi TV z kabelovky UPC naladila zmiňované 4 nové kanály z rodiny Discovery. Bohužel TV hláší, že na ně nemám předplatné. Vzal jsem tedy telefon a zavolal do UPC, že bych si za ně připlatil (v článku se píše, že by měly být součástí balíčku Plus). Ovšem v UPC vůbec o ničem nevědí, tak operátorka zjišťovala nějaké informace a výsledkem bylo, že se tyto kanály budou spouště až někdy na přelomu července a srpna a ještě ani nevědí součástí jaké nabídky či balíčku budou :-)
  • 7. 7. 2010 17:34

    bez přezdívky
    Bydlín v teplicích a u nas to nehraje prej až přelom července a srpna co je za problem to zapojit všude to by mě zajímalo.
  • 7. 7. 2010 18:17

    Jack
    Můžu potvrdit, že to už funguje a jsem za toto rozšíření velmi rád, tyhle kanály mi v UPC Digital chyběly.

    Měl bych ale dotaz týkající se kanálu Spektrum HD. O co přesně půjde, nejsou bližší informace? Četl jsem si zprávu i na parabole, ale nikde jsem se nedočetl jaký má tato stanice původ, odkud vysílá, kdy se začalo na ní pracovat, jakou bude používat grafiku, atp. Docela by mne tyto věci zajímaly. Když si hodím spektrum tv hd do vyhledávače, nic mi to nenajde. Spektrum v HD verzi bych nečekal ani v nejmenším, protože vím, že pro SD Spektrum se neuvažuje ani o přechodu na 16:9, ani o anglické stopě. Jediné, co je jisté, je fakt, že Spektrum dostane nový vzhled na přelomu léta a podzimu, konkrétně mezi koncem červencem a koncem zářím. Nový vzhled bude inovativní a věřím, že úspěšný. Souvisí to nějak s HD verzí?
    Prosil bych autora článku o reakci, děkuji.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).