Hlavní navigace

UPC v Horizon Go výrazně navýšilo počet stanic a sjednotilo nabídku

8. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nových 43 kanálů přidalo UPC do své přenosné televize. Nabídka je nyní více odstupňovaná a sjednocená se set-top boxem. HD kanálů je 50.

Přes aplikaci Horizon Go (Android, iOS) nebo přes webovou stránku horizon.tv můžete nyní sledovat až 123 kanálů, z čehož 50 je šířeno ve vysokém rozlišení (HD). Zcela nově pak nabídku doplnilo 43 kanálů a jde především o mix filmových, dokumentárních, hudebních, slovenských, lifestylových a zpravodajských stanic. Nabídka byla navíc sjednocena s tím, co najdete v kabelové televizi, a to včetně pořadí jednotlivých stanic. Výjimku tvoří pouze erotické programy a několik specializovaných kanálů.

Dnes je prakticky jedno, jestli sledujete televizi v mobilu, tabletu, počítači, nebo klasicky na televizním přijímači. Už se zkrátka nemusíte omezovat a svůj oblíbený program si pustíte kdykoli a na jakémkoli zařízení a také v nejlepší dostupné kvalitě na trhu. Službu mobilní televize budeme v nejbližších měsících vylepšovat o další funkce, které zákazníkům ještě více zpříjemní využívání této služby, říká k dalším plánům s mobilní televizí Horizon Go marketingový ředitel UPC Jan Kohout.

ČTĚTE TAKÉ: Testujeme chytré mobilní televize v Česku: UPC Horizon Go

UPC nabídne HBO GO a Horizon Go i svým internetovým zákazníkům

Horizon Go i videotéka My Prime jsou pro předplatitele tarifů Komfort a Komplet v ceně, u základního balíčku Klasik si zákazník za Horizon Go připlatí 25 Kč za měsíc a za My Prime 99 Kč.

BRAND24

Podle svého balíčku, tarifu, má pak také uživatel v Horizon Go dostupný příslušný počet televizních stanic:

  • Klasik – 53,
  • Komfort – 104,
  • Komplet – 123.

UPC v tiskové zprávě také oznámilo, že jeho mobilní televizi využívá přes 40 000 zákazníků týdně. Ti mohou rovněž využít nabídky videotéky My Prime, která momentálně má podle poskytovatele více než 2000 titulů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).