Hlavní navigace

Názory k článku UPC Direct definitivně končí na satelitech Astra. Ode dneška už jen na Thoru

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 11. 2010 0:06

    PavlosPM
    Dle mého názoru má UPC Direct na to aby opět začala nabírat zákazníky. Hlavně je potřeba udělat pořádnou reklamu, kde bude info o nových programech a hlavně kvalitě vysílaných programů. Další co je třeba je dát lepší cenu a přiblížit se SkyLinku, CS Linku a DigiTV. Pak bude určitě úspěch zaručen!
  • 16. 11. 2010 11:03

    pcwifi
    Neuskodilo by nasadit mnou casto propagovanou cenu 222kc na cely rok za zakl.nabidku...tato cena je skutecne asi jen pro stastne jedince,nicmene ja k ni dospel ( 3x ze tri navstev) beznym uzavrenim sml. v Brne u stanku UPC :o) a za ty love je UPC bezkonkurence v nabidce c1.

    Bohuzel pokud clovek chce udelat obj.treba po telefonu,dostane za 333kc na 3-6 mesicu a pak za plnou taxu, tj. tusim 689kc. To proste musi odradit...silne nestastne je i ze DTH prebralo holandsko cesku, to je kamen urazu, obcas operatory na infolince nevyjimaje. Jeden tvrdi jedno a pri druhem hovoru za 10 minut na to same tema s jinym OP se dozvim uplne neco jineho :-/ tento bordel by to taky chtelo zkorigovat...

    HD apod. je pekny vnadidlo, ale dnes je to uz standart mit toto v nabidce a za to nemuze UPC chtit nadstandartni zajem...vice (nejlepe ceskych) HD by mozna nahlodalo "par lidi"...vzdyt sdileji hodne HD s Canal Digital,skoro je zaruceno, ze jak se v nabidce jich ci UPC objevi dalsi HD,bude automaticky zarazeno do obou nabidek. Nebo ze by se UPC nedovedlo rozume dohodnout se severskym operatorem ?

    PW
  • 19. 11. 2010 23:12

    miloš ságl
    handlování s cenami patří na blešák a ne pro satelitní televizi.upc direct se spoléhala na to,že spousta lidí o handlování ani neví a bude platit dál vysoké ceny programů.jenže se jaksi přepočítali a ted se diví, že jim klesá počet zákazníků.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).