Hlavní navigace

Týdeník Euro představil nové pořady své internetové Euro TV

14. 9. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Mladá fronta
Personalizované znělky moderátorů nových pořadů navazují na nedávno představené novinky, jakými byl relaunch portálu Euro.cz nebo Příloha Praha, která je součástí tištěného vydání týdeníku.

Nové pořady budou nasazeny vždy v pondělí, úterý a ve čtvrtek. Sledovanost internetové Euro TV nás mile překvapila a ukázala, že na trhu je stále místo pro kvalitní publicistickou online televizi. Od první poloviny září proto představujeme nové pořady s personalizovanými znělkami. Jejich moderátory jsou například Miroslav Zámečník nebo Petr Holec (na obrázku, pozn. redakce), uvedl šéfredaktor webu Euro.cz Jiří Holuša.

Portál Euro.cz se zaměřuje na zpravodajství z oblastí ekonomiky, politiky, byznysu a životního stylu. Podle aktuálního měření NetMonitoru přesáhla návštěvnost portálu Euro.cz během letošního srpna počet 472 000 reálných uživatelů. Jednotlivé pořady jsou ke zhlédnutí na webu Euro.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).